• DOLAR 32.363
  • EURO 34.704
  • ALTIN 2412.41
  • ...
Mardin, Kutlu Doğum`a Hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Mardin, Hz. Peygamberin (sav) mevlidini kutlamaya hazırlanıyor. Peygamber Sevdalıları Platformunun 29 Nisan Pazar günü Mardin Yenişehir Karayolları Yanı`nda yapacağı Kutlu Doğum Etkinliğinin hazırlıkları devam ediyor.
 
Şehrin değişik yerlerine bilbord panolarına büyük afişleri asılan ve radyoda duyurusu yapılan programın bir gün öncesinde de arabayla sesli anons yapılacağı bildirildi. Platform yetkilileri yaptıkları açıklamada; Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında hazırladıkları afişler, el ilanları ve davetiyelerin yanında, Kutlu Doğum CD`sinin dağıtılacağını belirttiler.
 
Peygamber Sevdalıları Tertip Komitesi ve Dost-Der Başkanı Av. Yahya Turan, yaptığı açıklamada, "İki Cihan Serveri, Âlemlere Rahmet Hz. Muhammed (sav) Efendimizin Kutlu Doğum Mevlidi için çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Tüm insanlık O`nu bilmeli O`nu tanımalı diyoruz. Çünkü iki dünyanın kurtuluşu O`nu bilmekten, tanımaktan geçiyor. Allah`ın (cc) rızası doğrultusunda yaptığımız bu çalışma ile dileriz ki; Efendimizin (sav) şefaatine nail oluruz" ifadelerini kullandı.
 
Turan, son olarak, "Mardin`de 29 Nisan 2012 Pazar Günü Karayolları yanı Miting alanında saat 13.00′te başlayacak olan etkinliğe tüm peygamber sevdalısı halkımızı bekliyoruz" dedi.
(Mehmet Arasan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir