• DOLAR 34.265
  • EURO 37.394
  • ALTIN 2919.03
  • ...
Kutlu Doğum Etkinliğiyle Seyyar Satıcıların Yüzü Güldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından, İstasyon Meydanında düzenlenen ve 1 milyonu aşkın kişinin katıldığı Kutlu Doğum etkinliğinde satış yapan seyyar satıcılar, satışlarının iyi olduğunu ve memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Ümit Canlı-köfteci: Bu etkinlik bize rızık kapısı oldu. Bu etkinliğe Türkiye'nin birçok yerinden Diyarbakır'ımıza misafirlerin geldiğini görüyoruz. Satışlarımız gördüğünüz gibi bir hayli yoğun. Böylece evimize ekmek götürüyoruz. Bu güzel etkinliği düzenleyenlerden Allah razı olsun.

 

Veysel Güler-simitçi: Bu günkü satışlarımız normal günlerden bir hayli daha fazla. Burada hem satışımızı yapıyoruz hem de bu güzel etkinlikte feyizleniyoruz. Böylesi güzel etkinliklere biz de hem katılıyor hem de rızkımızı buluyoruz.

 

Cihan Burkan Kulu-tantunici: Gerçektende bir hayli kalabalık bir ortam var. Bu günkü güzel etkinlik ile beraber bizim de satışlarımız canlandı. Bu sayede biz de evimize ekmek götürebiliyoruz. Allah bu etkinlikte emeği geçenlerden razı olsun.

 

Ahmet Alabalık-nohut pilavcı: Düzenlenen bu mevlit etkinliğiyle bizde çok memnun olduk. Bu güzel ortamda bizimde satışlarımız oluyor. Allah peygamber Sevdalıları Platformu çalışanlarından razı olsun. (Ayetullah Turgut, Veysi Çetik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir