• DOLAR 32.564
  • EURO 34.954
  • ALTIN 2444.413
  • ...
Bistro masa kiralama - gokkusagiorganizasyon.com
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul için Bistro Masa Kiralama
Unutulmaz Davetler İçi̇n Konsept Bi̇stro Masaları

Özel davet ve lansmanlarınız ve kokteylleriniz için yapılacak organizasyonun önemi büyüktür. Konsept ve sunum açısından bilgili ve deneyimli uzamn firmalarla çalışmak prestijinizi artıracaktır. Organizasyon ve planlama konusundaki tecrübemizle, her türlü açılış ve kokteyllerde size hizmet vermeye hazırız.

Firmanızın lanslamanını en doğru ve etkin şekilde yapacağınız bu özel davetlerde, en özenli sunumu hayata geçirmek bizim uzmanlık alanımızdır. Kokteyl masası ve bistro masası gibi farklı ekipmanların, doğru yerde ve doğru şekilde kullanımı, kusursuz bir organizasyonun olmazsa olmazlarındandır. Davetlilerinizi en şık ve aynı zamanda rahat bir şekilde ağıamak, keyifli bir açılışın en önemli anahtarıdır.

İstanbul`un her iki yakasında da bistro masa kiralama hizmetini sunmaktayız. Davetinizin tasarım, sunum, süsleme gibi her alanında titizlikle çalışmakta, içinize en sinecek organizasyon için hizmet vermekteyiz.

Pek çok organizasyon firmasının aynı amaçla kullandığı kokteyl masaları ve bistro masaları arasında, sunum, dekorasyon ve konsept açısından farklılıklar mevcuttur. Bu kullanım farklılıklarına göre, amacına uygun kullanım konusunda uzman ve deneyimli ekibimiz, en doğru sunum için size aradığınız hizmeti vermek üzere hazırlar.

Anadolu ve Avrupa yakası bistro masa kiralama hizmeti kapsamında ekipman tedariği, konsept tasarım, süsleme ve sunum aksesuarları ile etkinlikler ve davetlerinizde en eşsiz ortamı hazırlamak bizim görevimizdir. Davetinizin türü ve amacına uygun şekilde, açılış masası kiralama ve kokteyl masası kiralama gibi seçenekleri de size sunmaktayız.

Kokteyl ve bistro Masaları Arasındaki Farklar Nelerdir?
Bistro Masa Kullanım Alanları

Kokteyl masası kullanımı daha pratik olan, düğün, nikah, sünnet düğünü gibi organziasyonların olmazsa olmazıdır. Bistro masalar ise yemekli sunumlar, özel ikramlar ve açık büfe içecek servisi için kullanımı daha doğru, ve sunumlarınızla uyum içinde olmaktadır. Kokteyl masaları daha gösterişli süslemelerle davetinizin türüne göre sülenebilmekte, bistro masalar ise minimal, sade ve şık tarzıyla ikramlı etkinliklerinizde doğry sunumu sağlamaktadır. Catering hizmeti ile birlikte kullanılan bistro masalarının, firmanızın açılış etkinliğinde prestijinize uygun şekilde nasıl fark yaratabileceğini görmeniz için kokteyl etkinliklerimize sizleri bekliyoruz.

Bistro Masa İkram ve Sunumları
Kokteyl masalarında meşrubat gibi içeceklerin yanında aperatifleri sunarken, bistro masalarında, alacabileceğiniz catering hizmeti sayesinde, spesiyal yiyecek ve içecekleri en zengin sunumla birleştirebilirsiniz. Davetlilerinizin başında kalabalık olarak eğlendiği bistro masa ölçüleri, yerine göre geniş ve servise uygun şekilde konumlandırılmalı, ve konsept dahilinde yerleşimi sağlanmalıdır.

İstanbul açılış organiazyonları içerisinde, pek çok ticari, sanatsal ve tanıtım etkinlikleri kapsamında, açılış oırganizasyonlarında, kiralık bistro masa ekipmanları, firmanızın prestijini en doğru şekilde gösterecek ürünümüz olarak talep görmektedir.

Bistro Masası Süsleme
Özgün, şık ve dikkat çekici süslemeleriyle leziz ikram ve içecekleri davetlilerinize sunacağınız bistro masaları, etkinliğinizi en önemli sunum ekipmanlarının başındadır.

Süsleme organizasyonu doğru planlanması gereken, konsepte uygun şekilde açılış süslemeleri kullanılarak, en doğru izlenimi yaratacak önemli bir detaydır. Yerine göre çiçek süslemeleri, farklı ve şık masa örtüleri, göz dolduran tül detaylar ile bistro masası hazırlama konusunda uzman ekibimiz Gökkuşağı Organizasyon`da sizleri bekliyor. Kokteyl davet organizasyonunda güvenebileceğiniz bi firma seçmenin, etkinliğinizin sorunsuz ve neşe içinde geçmesinin garantisi olduğundan emin olabilirsiniz.

Bistro Masası Fiyatları
Açılış organizasyonunuz için tercih edebeceğiniz tipte bistro masa kiralama ve ekipman kiralama için bütçenize uygun seçeneklerimiz için firmamıza ulaştığınız takdirde, etkinliğinizin büyüklüğü ve katılıcı sayısı da göz önünde bulundurularak bistro masa fiyatları İstanbul için avantajlı fiyat seçenklerimiz bulunmaktadır.

Kurumsal etkinlikler , fuar ve açılış lansmanlarında kullanılacak açılış masa kiralama adetinize göre, size avantajlı teklifler sunabilmekteyiz.

Bistro masası kiralama fiyatları açısından en uygun seçeneği belirlemek için, gelin açılışınızı birlikte organize edelim.

1.Bistro kiralama
2. Kiralık bistro masa
3.Bistro masa kiralama
4. Bistro kiralama fiyatları
5.Bistro kiralama avrupa yakası
6.Bistro kiralama anadolu yakası
7. Bistro masa kiralama fiyatları
8.beşiktaş Bistro masa kiralama Masa
9.Sarıyer Bistro masa kiralama Masa
10. Beylikdüzü bistro masa kiralama
11. Şişli Bistro masa kiralama Masa

Adres ve İletişim Bilgilerimiz
Nene Hatun Mah. 171. Sokak No:28 Esenler, İstanbul
0535 216 72 86
539 670 18 02
info@gokkusagiorganizasyon.com

Bu haberler de ilginizi çekebilir