• DOLAR 32.517
  • EURO 34.99
  • ALTIN 2435.04
  • ...
"Her mahalleye bir sosyal tesis yaptırmayı hedefliyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Kıbrıs Mahallesi'ne yaptırılan sosyal tesis ve taziye evi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Her mahalleye bir sosyal tesis yaptırmayı hedefleyen Tahmazoğlu, Kıbrıs Mahallesine yapılan sosyal tesis çalışmalarını ekibiyle birlikte inceleyerek, bilgi aldı.

Yaptığı incelemenin ardından açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, sosyal tesis ağını hızla arttırdıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Her Mahalleye Bir Sosyal Tesis Projesi kapsamında Kıbrıs Mahallemize yeni bir sosyal tesis ve taziye evi inşattı çalışmalarımız hızla devam ediyor. Kıbrıs Mahallemizde sosyal tesisi alanı olmadığı için de evleri kamulaştırarak sosyal tesisimizi yapıyoruz. İnşaatımız hızla devam ediyor. İnşallah bir ay gibi kısa bir zamanda sosyal tesisimizi tamamlamayarak vatandaşımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Şu anda 50'ye yakın sosyal tesis inşaatlarımız da bulunuyor. Amacımız vatandaşlarımızın doğumdan ölüme kadar her türlü hizmetinde yanında olmaktır. İnşallah bu hedef doğrultusunda kısa bir süre içinde Kıbrıs Mahallemizdeki sosyal tesisi ve taziye evimizi tamamlayıp bu mahallemizin hizmetine sunacağız." (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir