• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
 "Asfalt freze makinası ile yol kotları bozulmayacak"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi kaynaklarını verimli kullanarak, altyapı, teknik ekipman yatırımlarını sürdürürken, eski asfaltın geri dönüşümüne olanak tanıyıp, yeniden kullanılmasını sağlayan asfalt freze makinesi aldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni alınan asfalt freze makinası ile asfalt kazıma çalışmasını yaptı. yeni alınan asfalt freze makinası ile yol kotlarında değişim yaşanmayacağını belirten Tahmazoğlu, şunları söyledi:

"Şahinbey Belediyesi olarak biz ihtiyaçlarımız doğrultusunda mevcut iş makinalarımıza ek olarak asfalt freze makinası aldık. Bir yerde eğer asfalt bozulduğu zaman asfaltın yenilenmesi gerektiğinde asfaltın üzerine asfalt yaptığınızda yol kotları yükseliyordu. Kaldırımlar değişirken, evlerin ve iş yerlerinin giriş kotları da değişiyordu. Bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak adına yeni bir asfalt freze makinası aldık. Bundan sonra bozulan asfaltlarda yapılacak yenileme çalışması öncesinde biz asfalt freze makinası ile hasarlı alanı kazıyarak, elde edilen asfaltı değerlendirmiş olacağız. Böylelikle yol kotları hiçbir şekilde değişmeyecek. Asfaltlarımız ve yol kotlarımız daha düzgün çıkacak. Ben makinamızın Şahinbey'imize hayırlı olmasını diliyorum." (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir