• DOLAR 32.574
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2460.99
  • ...
Arazi Kavgası 2 Cana Mal Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van'da bu gün akşam 18.30 sıralarında Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde, Necati İliçe, 06 DD 8116 plakalı araç içerisinde bulunan 4 kişiyi otomatik silahla taradı.

Saldırı sonucu Abdulcabbar Koç ve Rıdvan Koç'un hayatını kaybettiği Veysel Koç ve Mekan Koç'un ise yaralandığı ifade edilirken bilgilerin doğruluğu noktasında henüz yetkililerce bir açıklama yapılmadı. Saldırı sonrası saldırgan olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olay yerine çok kısa sürede gelen polis ekipleri saldırganı yakalarken araç içerisinde bulunan 4 kişi, gelen ambulanslar ile olay mahalline yakın olan bir özel hastaneye kaldırıldı.

Yaralı olan 2 kişinin sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmazken yaralılardan birinin İpekyolu Devlet Hastanesi diğerinin ise Van Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi. Polisin muhtemel bir olaya karşı geniş güvenlik önlemleri alması dikkat çekti.

Görgü tanıkları, olayın daha önce iki taraf arasında süren bir arazi kavgası neticesinde oluşan bir husumet sonucu ortaya çıktığını ifade ederken polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı. ( Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir