• DOLAR 32.269
  • EURO 34.787
  • ALTIN 2414.035
  • ...
Türkiye ve dünya gündemi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA - Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

1- Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya ziyareti

- Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier tarafından Bellevue Sarayı'nda askeri tören ile karşılanacak.

- Başkan Erdoğan, Başbakan Angela Merkel ile bir araya gelecek ve ortak basın toplantısı düzenleyecek.

- Alman firmalarıyla yuvarlak masa toplantısına katılacak Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Steinmeier tarafından onurlarına verilen akşam yemeğine iştirak edecek.

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP TBMM Grubu 27. Dönem 1. Çalışma-Değerlendirme Programı'nın açılışında konuşacak.

3- Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kuba Camisi ve Yeşilyurt Belediyesi Engelsiz Park'ın açılışını yapacak, TOKİ ve kentsel dönüşüm alanlarında incelemede bulunacak, ziyaretler gerçekleştirecek.

4- Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Cinnah Genç Yazarlar Ödül Töreni'ne katılacak.

5- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Küresel Kriz ve Yeni Türkiye'nin Vizyonu" konulu toplantıya iştirak edecek.

6- Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Turhal Şeker Fabrikası'nda Pancar Alım ve Şeker Üretim Kampanyası'na katılacak.

7- TÜİK, 2018 yılı ocak-haziran dönemi elektrik ve doğalgaz fiyatları ile ağustos ayı dış ticaret istatistiklerini yayımlayacak.

8- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, BM Genel Kurulu için geldiği New York`ta ikili temaslar gerçekleştirecek ve toplantılara katılacak.

9- Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) Ülkeleri Devlet Başkanları Zirvesi gerçekleştirilecek.

10- İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesince, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin, 7'si tutuklu, 10'u firari 85 sanığın yargılanmasına devam edilecek.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir