• DOLAR 32.456
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2441.063
  • ...
Tümgeneralden İslam Dinine Ağır Hakaret!..
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Video paylaşım sitesi dailymotion.com`da şok bir ses kaydı daha yayınlandı. Ses kaydının 3. Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanı Tümgeneral Ergüder Toptaş `a ait olduğu iddia ediliyor.

Söz konusu kayıttaki kişi "Türk milletine bütün kötülükler dinden gelmiştir. Bununla mücadele boynumuzun borcudur" açıklamasında bulunuyor. Ayrıca, "Araplaşarak, çocuklarınıza Arap isimleri koyarak Müslüman olunmaz" diyen Tümg. Ergüder Toptaş olduğu iddia edilen kişi, "bize yapılanların hesabı mutlaka sorulacak" diyor...

 

İşte o ses kaydının dökümü;

Ordu içerisinde meydana gelebilecek hizipleşmeler, bölünmeler bunlara hizmet edenler dahi bile olsalar haindirler. Müsamaha edilemez arkadaşlar. Göz de yumulamaz. Çünkü ordunun günlük siyasetle işi yoktur. Ordu; vatanın, milletin, devletin bekası ile ilgili hususlarda yeri zamanı geldiği zaman görevini büyük bir kararlılıkla ve hiç tereddüt etmeden bedeli ne olursa olsun ödeyecek şekilde yapar. Ama emir komuta zinciri içerisinde. Herkes haddini hududunu yerini bilerek.

Bize yapılanların hesabı mutlaka sorulacaktır

Değerli arkadaşlarım bizde maalesef herkes bulunduğu yerde bir üstüne yalakalanarak, yalan söyleyerek, şunu bunu yaparak, yıldızlar savaşı olduğu için hep göz yukarıda. Hayır arkadaşlar göz aşağıda olması lazım bugün içerisine düştüğümüz sıkıntılarda da bu vardır. Sıkıntılı bir dönemden geçtiğimizi söyledik. Arkadaşlar bak Ergüder Toptaş meselesi, ahmet mehmet meselesi değil. Bunların mutlaka bir gün hesabı sorulacaktır. Mücadele edenler yine tarihe kahraman diye geçecektir.

Araplaşarak daha iyi Müslüman olunamaz

Çocuklarımıza Arap isimleri vererek daha çok Müslüman olamayız. Çocuklarımıza, kızlarımıza Arap isimleri vererek cennetin kapılarını açamazsınız. Araplaşarak daha iyi Müslüman olamazsınız. Alevisiyle Sünnisiyle şuyuyla buyuyla zaten bunlar islamiyet`ten sonra çıkmış abuk subuk bölünmelerdir. Çok açık söylüyorum. Tamamen abuk subuk bölünmelerdir arkadaşlar.

Hala Araplaşma düşüncesi taşıyan örümcek beyinliler, aptallar, ahlaksızlar, iğrenç yaratıklar var

Türk milleti orta Asya`dan göç edip başladığından beri aradan yaklaşık olarak 1200 - 1300 yıl geçmiştir. 1200 - 1300 yıl içerisinde hiçbir zaman Türk birliğini kuramadık. Diğerleri birliğini beraberliğini kurarken biz niye kuramıyoruz? Niye kuramadık? Dilimizi kaybettiğimiz için kuramadık. Gittik farsta fars dilini aldık, Arap`ın Arap dilini aldık. Şu an bile tekrar Arap harflerine dönmeyi hayal edecek kadar aptal ve ahlaksızlar var. Allah Arapça mı konuşuyor? Arap alfabesine döndüğü zaman işte bilmem ne olacağını düşünecek kadar örümcek beyinliler var. Bu kadar alçaklar var. Bu kadar sütsüz, bu kadar aşağılık, bu kadar iğrenç yaratıklar var. Alçaklığın da bir haddi hududu vardır. Bakın alçaklığın da bir haddi hududu, alçaklığın da bir ahlakı vardır. Araplaşarak maneviyatınızı yükseltemezsiniz.

Silahlı kuvvetlere yönelik saldırıların geçici olduğunu düşünmeyin. Türkiye`yi çok büyük tehlikeler bekliyor

Silahlı kuvvetlerin temel değerleri var arkadaşlar. Silahlı kuvvetlerin disiplini, silahlı kuvvetlerin eğitimi, silahlı kuvvetlerin ast üst ilişkileri, silahlı kuvvetler arasındaki birlik beraberlik. Bunlara yönelik taarruzların sakın ola arkadaşlar günlük gelip geçici moda şundan bundan kaynaklandığını asla ve asla düşünmeyin arkadaşlar. Her şey sırasıyla bakın her şey sırasıyla geliyor. 20 sene önce düşünemediğimiz olaylarla şu an karşı karşıyayız. Türkiye`yi Türk milletini Türk devletini çok büyük tehlikeler bekliyor arkadaşlar.

Bununla mücadele boynumuzun borcudur çok büyük tehlikeler bekliyor arkadaşlar. Türk milletine bütün kötülükler din kisvesi altında gelmiştir. Onun için bununla mücadele etmek hepimizin boynunun borcudur arkadaşlar. Değişmez ödevidir. Bu vatanın milletin Türk milletinin Anadolu coğrafyasında kalma mücadelesidir. Bu kadar açık ve nettir.

Kaynak: dailymotion.com

Bu haberler de ilginizi çekebilir