• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Bakan Şahin, Ağrı Belediyesini Ziyaret Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - İşgalden kurtuluşunun 94 yıldönümü törenleri için Ağrı'ya gelen İçişleri Bakanı Şahin, çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

 

Bu kapsamda Şahin, 28 yıl önce görev yaptığı Eleşkirt ilçesini ziyaret etti.
Ağrı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü nedeniyle Abide Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe katıldı. Adından Ağrı Valiliğine geçen Bakan Şahin burada Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, 12 Mekanize Tugay Komutanı Tug Gen Hakan Atınç ve Belediye Başkanı Hasan Arslan ile tebligatları kabul etti.

 

Daha sonra Ağrı Belediyesine geçen Bakan Şahin'i Belediye Başkanı Hasan Arslan karşıladı. Belediye binasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Şahin, Ağrı Belediye Başkanı'ından çalışmalar ile ilgili bilgi aldığını ifade ederek "Ağrı'mızda son iki yıl içerisinde şehirleşmeye yönelik, gelişmiş şehirlerde var olan düzenlemelerin gerçekleştiği bilgisini aldım. Şehri gezerken de bu düzenlemelerin hayata geçirildiğini gördüm. Kentte yapılan yeni yatırımları ele aldık. Yapılamaz denilen projeleri yapma, çözülemez denilen işleri çözme konusunda bazı projeleri hayata geçirerek, kısa zamanda kenti gelişmiş ve modern bir şehir haline getireceğiz. Ağrı'da her sene yeni projelerin hayata geçtiğini göreceğiz." dedi.

 

Ağrı'nın önemli bir il olduğunu belirten Şahin, özellikle alt yapı eksikliklerinin giderilmesinde yapılan çalışmalara büyük önem verdiklerini ve ellerinden gelen desteği sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

 

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Hasan Arslan Bakan Şahin'e bir Osmanlı tuğralı plaket ve İshak Paşa Sarayı tablosu hediye etti. Belediye Meclis Üyeleri de Bakana bir adet halı hediye ettiler. (M.Emin Mağlay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir