• DOLAR 32.553
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2444.305
  • ...
Evden 3 kamyon çöp çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde engelli bir kadının eşi ve 2 çocuğuyla yaşadığı evden 3 kamyon dolusu çöp çıkarıldı. 3 kamyon çöp çıkan evde, ilaçlama ve boya-badana yapıldı.

Kırık ev eşyalarının onarıldığı ailenin ev eşyası ihtiyaçlarının giderilmesi için de çalışma başlatıldı.

Şahinbey ilçesi Serinevler Mahallesi'nde bedensel engelli astım hastası Derya Kaya'nın (39) iki çocuğu ve eşiyle yaşadığı evden kötü kokuların gelmesi üzerine yapılan şikayetle eve gelen Büyükşehir Belediyesi Aktif Yaşam ve Eğitim Merkezi Evde Yaşama Destek Birimi personeli, evden 3 kamyon çöp çıkarttı.

Şahinbey Belediyesi ekiplerinin iş birliğinde evde bulunan atık giysi, bozuk çürümüş elektronikler, kırık kanepe, kullanılmaz haldeki mutfak gereçleri ve kirli plastik geri dönüşüm eşyaları dışarıya çıkartıldı.

3 kamyon çöp çıkan evde, 3 gün boyunca süren yenileme çalışması sonunda, çöplerin tahliyesi, boya-badana, ilaçlama, bakım-onarım ve temizlik işleri yapıldı. Evde yapılan inceleme doğrultusunda eşya ihtiyaçları tespit edilip, ailenin ev eşyaların giderilmesine yönelik çalışma başlatıldı.

Periyodik olarak ayda bir temizlik hizmeti verilecek evde sağlıklı bir ortama kavuşan aile, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir