• DOLAR 32.565
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2445.537
  • ...
Sokak basketbolu turnuvası düzenlenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, "3X3 Sokak Basketbolu Turnuvası" düzenleneceği belirtildi.

30 takımın yarışacağı turnuvanın 28-29 Temmuz'da Hükümet Konağı önünde gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, turnuvaya katılmak isteyen takımların 26 Temmuz Perşembe gününe kadar müracaat etmeleri gerektiği ifade edildi.

Açıklamada "Sosyal belediyecilik şiarıyla gerçekleştirdiğimiz kültürel etkinliklere bir yenisini daha ekliyoruz. Basketbol İl Temsilciği ortaklığıyla "3X3 Sokak Basketbolu Turnuvası" düzenleyerek gençlerimize sporu sevdiriyoruz. 30 takımla gerçekleştirmeyi planladığımız turnuvaya 16 yaşından büyük herkes takımını kurarak katılabilir. Turnuvaya katılmak isteyen ve daha geniş bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar, basketbol il temsilciliğinin 0507 866 56 25 numaralı hattına ulaşarak bilgi sahibi olabilirler. Bu hafta sonu gerçekleştireceğimiz turnuvaya başta spor severler olmak üzere bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz." denildi. (İLKHA) 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir