• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Adana'da KDSS Heyecanı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA- Peygamber Sevdalıları Platformu'nun organizasyonunda birçok ilde düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı(KDSS) sınavının Adana ayağı saat 10.00'da Ulus Düğün Salonu'nda başladı.

İlk Öğretim ve Yetişkinler olmak üzere iki kategoride yapılan sınava, yüzlerce bay-bayan aday katıldı. Bay ve bayanların ayrı ayrı salonlarda girdiği sınav iki saat sürerken adaylar kitapçıkta sorulan 100 soruyu cevaplamak için ter döktü.

Sınav hakkında sorularımız yanıtlayan Peygamber Sevdalıları Platformu Adana Sözcüsü Yılmaz Geçer, sınava giren bayan aday sayısının 341, erkek adaylarının sayısının ise 540 olduğunu belirtti. Böyle bir etkinliğin Adana'da yapılıyor olmasından dolayı hem kendilerinde hemde sınava katılanlarda ayrı bir heyecan olduğunu ifade eden Geçer, sınava katılacak tüm adaylara başarılar diledi.

Türkiye genelinde yapılan sınavda dereceye giren ilk on kişiye umre ödülü ile ödüllendirilecekler. İl genelinde dereceye giren birincilere tam altın, ikincilere yarım altın, üçüncülere ise çeyrek altın verilecek. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir