• DOLAR 32.343
  • EURO 35.119
  • ALTIN 2240.887
  • ...
İpekyolu Belediyesinden Karadeniz gezisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İpekyolu belediyesini organizasyonunda düzenlenecek ve 18-25 yaş arası gençler ile 18 yaş ve üstü kadınların katılabileceği gezide, Trabzon Uzungöl, Rize Ayder Yaylası ve Artvin Hopa güzergâhında keyifli bir yolculuk katılımcılar bekliyor.

Toplamda 2 bin vatandaşın katılımının planlandığı kültür gezileri her hafta salı ve cuma günleri 2 ayrı grup halinde 2 otobüs ve 100'er kişilik gruplarla gerçekleştirilecek.

Kültür gezilerine, İpekyolu Belediyesinin açtığı yaz kursları kursiyerlerinin yanı sıra belediyeye başvuru yapan vatandaşların da araç sayısıyla sınırlı olan kontenjan dahilinde katılabilecekler.

Bugün başlayacak ve yaz sonuna kadar sürecek gezi programında, Artvin-Hopa, Rize Ayder Yaylası, Gelin Tülü Şelalesi, Fırtına Vadisi, Uzungöl, Ayasofya Camii, Atatürk Köşkü gibi, her biri ayrı ayrı mükemmellikler barındıran tarihi ve doğal güzellikler katılımcılarla buluşacak.

İpekyolu Belediyesi, alt ve üst yapı hizmetlerinin yanında, vatandaşların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına yönelik faaliyetlerindeki farklılığını hizmet odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde sürdürecektir.(İLKHA) 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir