• DOLAR 32.539
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2455.17
  • ...
"Gençleri kötülüklerden uzak tutmak istiyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen 2018 Yılı Yaz Spor Okulları için kayıtlar devam ediyor. Yaz Spor Okulları kayıtları Binevler Mahallesi'ndeki Şahinbey Stadı içinde bulunan kulüp binası ve Akkent Spor Salonu'nda yapılacak.

Şahinbey Belediyesi, çocuk ve genç yaştaki öğrencilerin, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olması için çalışmalarına her geçen gün hız kazandırıyor. Her yıl binlerce öğrencinin eğitim gördüğü yaz spor okullarında bu yıl da branş eğitim uygulamaları, 12 farklı branşta uzman antrenörler eşliğinde devam edecek.

Yaz spor okulu kayıtları ile ilgili bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, gençleri yaz tatilinde kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına spor salonlarına çekmek istediklerini belirtti.

Güzel, "Şahinbey ilçemizde yaz spor okulları ile tüm Gaziantepli gençlerimizi spor alanlarımıza çekmek istiyoruz. Şahinbey Belediyesi yaz spor okullarına kayıt yaptıran öğrenciler bir eğitim sezonu sonunda tatillerini eğlenerek, arkadaşlıklarını geliştirerek hem de öğrenerek değerlendiriyor. Geleneksel hale getirilen yaz spor okullarımızla hem çocuklar güven içerisinde hem aileler huzur içerisinde tatillerini değerlendirmektedir." dedi. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir