• DOLAR 32.576
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2435.713
  • ...
Küçük Leyla öldürüldü mü?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı'da 18 gündür kayıp olan Leyla Aydemir, dedesinin köyünde ölü bulundu. Küçük Leyla'nın öldürüldüğü şüphesi üzerinde duruluyor.

Ramazan Bayramının ilk günü Bezirhane köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'i arama çalışmalarına 18'inci günde de devam edildi.

Çalışmalar kapsamında Nevşehir Jandarma Özel Asayiş Komutanlığına (JAK) bağlı 10 kişilik arama kurtarma ekibi, Van, Ağrı AFAD ekipleri, UMKE, 112 Acil Sağlık, Türk Kızılay'ı ekiplerinin yanı sıra Batman'dan gelen Batman Kozluk Avcılar Derneği İzci ekibinin çalışmaları sonuç verdi.

Edinilen bilgilere göre, saat 17.00 sıralarında köylüler tarlada hasat yaptıktan sonra istirahata çekiliyor. Hasat esnasında biçerleri çamura bulanan köylüler, biçeri temizlemek için dere kenarına geldiler. Dere kenarında küçük bir kız cesedine rastlayan köylüler hemen jandarmaya haber verdiler.

Olay yerine gelen ekipler, cesedin 18 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'e ait olduğunu belirledi.

Küçük Leyla'nın vücudunun çeşitli yerlerinde darp izlerinin olduğu ve öldürüldüğü şüphesi üzerinde durulduğu belirtiliyor.

Öte yandan Küçük Leyla'nın cesedinin bulunduğu yerde dün de ekipler tarafından arama yapıldığı, cesedin sonrada bu bölgeye getirildiği ileri sürüldü. (Ömer Adıgüzel- İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir