• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Adana Peygamber Sevdalıları Platformu`ndan Teşekkür
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA- Peygamber Sevdalıları Platformu, Peygamber Efendimizin (sav)`in Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle 8 Nisan Pazar günü İstasyon Meydanı`nda düzenlediği etkinliğe göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı Adana halkı ile etkinliğe katkıda bulunan tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.
 
Platform adına teşekkür açıklamasını yapan Peygamber Sevdalıları Platformu Adana Sözcüsü Yılmaz Geçer, Âlemlere Rahmet Hz. Muhammed`e (sav) olan özlem ve muhabbetin gün geçtikçe arttığını bu yöndeki program ve etkinliklerin her yıl ivme kazanıp büyüyerek sürdüğünü belirtti.

Platform tarafından geçmiş yıllarda Mimar Sinan Açık Hava Tiyatro Anfisi`nde yapılan etkinliklerin bu yıl İstasyon Meydanı`nda yapıldığını ve etkinliğe onbinlerce Adanalının katıldığını ifade eden Geçer, önümüzdeki yıllarda da Kutlu Doğum etkinlikleri için İstasyon Meydanı`nı düşündüklerini söyledi.
 
İstasyon Meydanı`nda düzenlenen etkinliğe destek veren herkese teşekkür ettiklerini belirten Geçer; "Kutlu Doğum etkinliği öncesinde ve sonrasında çok büyük gayretler sarf eden Peygamber Sevdalıları Platformu gönüllüleri başta olmak üzere, düzenlenen etkinliğe katkıda bulunan tüm kişi ve kurumlara ve etkinliğimize katılan Peygamber Sevdalısı tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun."şeklinde konuştu.

(Ayhan Kaya-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir