• DOLAR 32.236
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2412.192
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;
 
Batman Basın.Com; `İneğin İşkembesinden Altın Yüzükler Çıktı`
Peygamber Sevdalıları Platformu`nun düzenlediği Sinan köyündeki Kutlu Doğum etkinliğinde misafirlere ikram için kesilen ineğin işkembesinden iki adet altın yüzük çıktı.
`Batman Halkı Kutlu Doğum`a Davet Ediliyor`
Peygamber Sevdalıları Platformu, pazar günü düzenlenecek olan "Kutlu Doğum Etkinliği" öncesi stant açtı.
 
Batman Mezopotamya Gazetesi; `Dişte Tehdit!`
Batman`da çok sayıda olduğu öne sürülen ve yasal olmayan yollarla çalıştığı belirtilen diş tedavi muayenesinin bulunduğu iddia edildi. Kendilerini diş hekimi olarak tanıtan bazı kişilerin Batman`da, ağız ve diş sağlığı tedavisi yapması "yasak" olmasına rağmen faaliyet gösterdikleri iddia ediliyor.
`Batman "Büyük Mevlid Etkinliği"ne Hazırlanıyor`
Düzenlediği Kutlu Doğum Etkinlikleri ile Resulullah`ın veladetinin coşku içinde kutlanmasını sağlayan Peygamber Sevdalıları Platformu, 15 Nisan Pazar günü yapılacak "Büyük Mevlid Etkinliği" öncesi Batman`ın cadde ve kavşaklarını Resülullah`ı öven afişlerle süsledi.
 
Batman Pusula Gazetesi; `Engelli Sürücü Bayana Çarptı`
Yolun karşısına geçmeye çalışan bayana engelli bir vatandaş sepetli motosikletiyle çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü ve bayan yaralandı.
`8 Kilo 750 Gram Esrar Ele Geçirildi`
Batman`da eş zamanlı yapılan operasyonda 8 kilo 750 gram esrar ve bir adet silah ele geçirildi. Yapılan operasyonda 9 kişi tutuklandı.
Batman Medya Gazetesi; `Sahte Paraları Gömleğin İçine Kamufle Ettiler`
Piyasaya sahte para sürmek isteyen çete polisin çalışması sonucu deşifre edildi. İstanbul`dan Batman`a elbiselerin içine gizlenmiş halde gönderilen sahte paralar polisi bile şaşırttı.
`Engelli Aracı Kaza Yaptı: 1 Yaralı`
Motor sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybedince yoldan geçen bir bayana çarptı.
 
Batman Gazetesi; `BATSO`dan Büyükçekmece`ye Ziyaret`
Batman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen, Vali Ahmet Turhan başkanlığında, Belediye Başkan Vekili Serhat Temel, BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nasıroğlu, BATSO Meclis Başkanı Şemsettin Gülmüş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Kaya ile birçok Batmanlı İşadamının katılımı ile Büyükçekmece Sanayici ve İşadamları Derneğine iadei ziyaret yapılıyor.
`5 Kişi Tutuklandı`
26 Eylül 2011 tarihinde bir komiser yardımcısı ile 3 sivilin hayatını kaybettiği olayla ilgili olarak eylem öncesinde PKK mensuplarına yardım ve yataklık ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 6 zanlıdan 5`i tutuklandı.
 
Batman Postası; `Batman Halkı Kutlu Doğum`a Davet Ediliyor`
Peygamber Sevdalıları Platformu, pazar günü düzenlenecek olan "Kutlu Doğum Etkinliği" öncesi stant açtı.
`Batman Heyeti, Büyükçekmece`yi Ziyaret Edecek`
Vali Ahmet Turhan Belediye Başkanvekili Serhat Temel ile BATSO Heyeti ve beraberindekiler Büyükçekmece Sanayici ve İşadamları Derneğine iadei ziyarette bulunacaklar.
 
Batman Barış Gazetesi; `Hırsızların Çarşaf İstismarı`
Çarşafı istismar eden ve çarşaflı olmadığı halde tanınmamak ve şüphe çekmemek için çarşaf giyen bayan ve yanındaki erkek Mustazaflar Cemiyeti`nin bulunduğu Medine İş Merkezi`ni seçtiler ancak güvenlik kamerasını hesaba katmadılar.
`Uyuşturucu Çetesine Darbe `
Batman`da uyuşturucu ile mücadele kapsamını genişleten Batman Emniyeti, son operasyonda 9 kişiyi yakaladı.
 
Batman Duruş Gazetesi; ``Bu Benim Eserim` Proje Yarışması Batman`da`
TÜBİTAK öncülüğünde Batman`ın ev sahipliği yaptığı `Bu Benim Eserim` adlı proje yarışması başladı.
 
Batman Doğuş Gazetesi; `İneğin İşkembesinden Altın Yüzükler Çıktı`
Peygamber Sevdalıları Platformu`nun düzenlediği Sinan köyündeki Kutlu Doğum etkinliğinde misafirlere ikram için kesilen ineğin işkembesinden iki adet altın yüzük çıktı.
 
Batman Umut Gazetesi; `Polis Ulu Camii`nde Mevlit Okuttu `
Türk Polis Teşkilatı`nın 167. Yılı nedeniyle şehitler için Ulu Camii`nde mevlidi şerif okutuldu.
 
Batman Çağdaş Gazetesi; `Şehirde Besiciliğe Devam!`
Valiliğe 100 metre mesafede besi çiftlikleri var. Kent merkezindeki besiciliğin kaldırılması için yıllar önce yapılan tarım kent sitesini başkaları sahiplenirken, kentin modern semtleri GAP ve Belde`de Valilik konağına yakın mesafede besi çiftlikleri görenleri hayretler içinde bırakıyor.(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir