• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
"Birilerinin korkutmasıyla hileleriyle oylarınız heba olmasın"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Elâzığ milletvekili adayları Avukat Mahmut Şahin ve Yusuf Yüksel, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ'ın Arıcak ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Esnafın sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen adaylar, partilerini tanıtıp 24 Haziran seçimleri için destek talebinde bulundular.

Esnaf tarafından sıcak karşılanan adaylar, daha sonra Arıcak ilçesine bağlı Erimli beldesi halkıyla iftar programında bir araya geldiler.

İftar öncesi kısa bir konuşma yapan HÜDA PAR Elâzığ Milletvekili Adayı Avukat Mahmut Şahin, HÜDA PAR'ın bu seçimde ciddi bir çıkış yakalayacağını ve önü açık bir şekilde Türkiye'de yoluna devam edeceğini belirtti.

Halkın desteğine ihtiyaçlarının olduğunu belirten Şahin, "Bizim daha önceden evet sesimiz çıkıyordu, fakat bu seçimle birlikte biz istiyoruz ki HÜDA PAR olarak, siyasi anlayış olarak daha gür daha güçlü bir şekilde sesimiz çıksın. Doğruların yanında olalım ama yanlışların da karşısında olalım. Bunun için de tabi ki bizim için bir oy, 2 oy, 3 oy elbette çok önemlidir. Diğer partiler her ne kadar bugüne kadar halkta karşılığı olmayan ve halkın da iradesini, taleplerini hiçe sayan bir anlayışla ortaya çıkmış ise de biz HÜDA PAR olarak kesinlikle halkımızın iradesini, taleplerini önemsiyoruz." dedi.

"Kibir, bir şımarıklık içerisinde halka tepeden bakmaktadır"

Şahin, siyasetin artık güvenilmez bir kurum haline gelmiş olduğunu ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti:

"Gerek milletvekilleri gerek bürokrat kesimleri, halkla arasına ciddi bir mesafe koymuş. Adeta bir kibir, bir şımarıklık içerisinde halka tepeden bakmaktadır. Biz HÜDA PAR olarak diyoruz ki bu gidişe bir dur demeliyiz. Halktan yana ciddi bir şikâyet var. İşte biz diyoruz ki artık şikâyet etmenin vakti değildir. Bugün sandıklar önünüze koyuluyor. 4 yılda bir söz söyleme hakkı sizde. O yüzden diyoruz ki elinizi vicdanınıza koyun, aklıselimle hangi parti bugüne kadar sizin sorunlarınıza çözüm getirdi ve bundan sonra nasıl bir çözüm vaat ediyor, bu noktada bir tercihte bulunun. Yoksa birilerinin korkutmasıyla, yalanlarıyla, hileleriyle oylarınız heba olmasın. Bu noktada inşallah sizler bize destek verirseniz, yetki verirseniz biz diyoruz ki halkımızı asla mahcup etmeyeceğiz." (Emrullah Yıldız-İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir