• DOLAR 32.549
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2445.806
  • ...
Umut Kervanı Vakfı İstanbul`dan Gazze`ye köprü oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgalcilerin uygulamakta olduğu insanlık dışı abluka Gazze'deki yaşamı çok zor ve dayanılmaz hale getirirken merkezi Gazze'de bulunan ROWAD İnsani Yardım ve Sosyal Gelişim Derneği, ablukanın dayanılmaz şartlarını hafifletme adına çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda ROWAD İnsani Yardım Derneği Başkan Yardımcısı Raed Alsaati, Kurum Müdürü Muhammed Abusıdu ve Aıbak Al Rabai heyet halinde Merkezi İstanbul Esenler'de bulunan Umut Kervanı Vakfını ziyaret ettiler.

Gazze'deki son durum hakkında bilgi alış-verişi ve istişarelerde bulunulan görüşmede çeşitli etkinlik ve faaliyetlerin yürütülmesi amacıyla Umut Kervanı Vakfı ve Rowad İnsani Yardım ve Sosyal Gelişim Derneği arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Bu protokol çerçevesinde Umut Kervanı Vakfı Gazze'de şehit ve gazilerin evlerine sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirerek muhtaç ailelere gıda yardımında bulundu.

Bununla birlikte Gazze'de şehit yakınları ve gazilere kaynaşma ve moral için iftar organizasyonu da düzenleyen Umut Kervanı Vakfı Gazze halkına gıda yardımı yapmaya devam edecek. (Nizamettin Aşkın-İLKHA) 


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir