• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda ele geçirilen uyuşturucularla ilgili biri çocuk 7 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, polis tarafından Şahinbey ilçesi İbn-i Sina ve Yeşilkent mahallelerinde sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonlarda, 26 kilo 210 gram esrar, 60 kök kenevir bitkisi, 62,5 gram eroin, 8,8 gram metamfetamin, bir miktar kokain maddesi, 4 adet tabanca, 2 adet hassas terazi ve uyuşturucu madde satışından elde edilen 21 bin 850 TL para ele geçirildi.

Uyuşturucu, silah ve paraya el konulurken, gözaltına alınan 6 şüphelinin ise emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Şahinbey İlçesi Vatan Mahallesi'nde 25 Aralık Polis Merkez Amirliği Uyuşturucu ile Mücadele Ekipleri yaya devriye attığı esnada Akdere Parkı civarında ise bir çocuğun uyuşturucu madde satışı yaptığını tespit etti.

Polisleri görünce kaçmaya çalışan şüpheli, uzun soluklu kovalamacanın ardından yakalandı.

Gözaltına alınan İ.H.A. isimli şüphelinin yapılan üst aramasında 103 gram paketlenmiş halde eroin uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Yakalanan İ.H.A isimli şüpheli şahıs yaşının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir