• DOLAR 32.566
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2443.109
  • ...
Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "4 Başlık 7 Adım Projesi" kapsamında Aziz Sancar Bilim Olimpiyatları, Münazara Yarışması ve Siyer Bilgi Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül törenine; İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş, İlçe Müftüsü Masum Taşçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az, şube müdürleri, okul müdürleri öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az, farkındalık oluşturmak için bu şekilde bir ödül töreni düzenlediklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Bugün burada başarılı öğrencilerimizi ödüllendirmek, onları tebrik etmek katkı sağlayan siz değerli idarecileri ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki sene çalışmalara daha fazla hız vermek ve bu anlamda bir farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir program düzenledik. Normalde her yarışmanın sonunda ödüller veriliyor ama bu sene öyle yapmadık farkındalık oluşması için hepsini bir arada verelim dedik. Eğitim-öğretimde sadece akademik başarılar değil, asıl öğrencilerimizin kişisel gelişimlerini sağlamaktır. Dolayısıyla bu tür kültürel ve sosyal çalışmalarla asıl amaçlanan hedef budur. Çünkü biz inanıyoruz ki; milli ve manevi değerlerden uzak yetişen istediği kadar bilim adamı olsun, istediği kadar akademik alanda başarılı olsun toplumsal ve çevresel anlamda çok fazla bir fayda sağlamayacağı kesindir." (Mehmet Aslan-İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir