• DOLAR 32.576
  • EURO 35.013
  • ALTIN 2459.945
  • ...
Bir bakışta Türkiye ve dünya gündemi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinge katılacak, İstanbul Emniyet Teşkilatı mensupları ile iftar programında bir araya gelecek.

2- HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz saat 23:00'te Rehber TV`de seçim sürecini değerlendirecek.

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Ankara'da yapılacak Seçim Bildirgesi ve Aday Tanıtım Toplantısı'na katılacak.

4- Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Busa'da Millet ve Erikli Mahallelerinde ziyaretlerde bulunacak, Yıldırım ilçesinde sokak iftarına katılacak.

5- Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, AK Parti Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısına katılacak, valiliği, büyükşehir belediyesini ziyaret edecek, iftar ve Diyar-ı Huzur programına iştirak edecek.

6- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenecek 27. Dönem Milletvekilliği Aday Tanıtım Programı ve partisinin il başkanlığında yapılacak Genişletilmiş SKM Toplantısı'na katılacak.

7- CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Birleşik Kamu-İş, Kamu Emekçileri Sendikaları ve Memur Sendikaları konfederasyonları ile Türk Tabipleri, Türk Mühendis ve Mimar Odaları birliklerini ziyaret edecek.

8- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek partisinin "Aday Tanıtım Toplantısı"na katılacak.

9- Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Gürcistan Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katılacak. (Tiflis)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir