• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Mardin`deki okul inşaatlarına inceleme
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İnşaat ve Emlak'tan sorumlu Müdür Yardımcısı Şeyhmus Gürel ile birlikte Artuklu ve Nusaybin ilçelerinde yapımı devam eden eğitim kurumlarını gezerek incelemelerde bulundu.

Sarı, Artuklu 'da yapımı devam eden Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Abdülkadir Tutaşı Ortaokulu Ek Binası ve Yalım mevkiindeki 24 derslikli ortaokulunu ziyaret etti.

Nusaybin'de ise 24 derslikli ikmal inşaatı, 100 öğrenci kapasiteli Anaokulu, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve TOKİ tarafından yapılan 24 ve 32 derslikli ortaokulları gezerek incelemelerde bulundu.

İnşaatların durumu hakkında Gürel'den bilgi alan Sarı, ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulundu.

Sarı, "İlimizde eğitimin daha kaliteli ortamlarda verilmesi ve tekli eğitime bir an önce geçilmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimiz ve İnşaat Emlak Birimimiz koordineli bir şekilde büyük bir özveri ile çalışmaktayız. İnşallah 2018-2019 eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin çok daha kaliteli ortamlarda eğitim almalarını sağlayacağız. Tüm gayemiz geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha kaliteli eğitim almalarıdır." dedi. (M. Salih Keskin - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir