• DOLAR 32.57
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2450.465
  • ...
Hava durumu nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz, Karaman ve Niğde dışında İç Anadolu bölge geneli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Samsun, Amasya, Tokat, Çorum ve Hakkari çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların bugün öğle saatlerinden sonra Samsun ve Sinop'un iç kesimleri, Kastamonu'nun doğusu, Çorum'un kuzeyi ve Amasya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının Türkiye genelinde artmaya devam edeceği ve mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, bugün sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli ve Sakarya ile öğle saatlerinden sonra Kırklareli, Bursa ve Bilecik çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu, iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Çankırı ve Kırıkkale ile zamanla Karaman ve Niğde çevreleri dışında bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin bugün kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bugün öğle saatlerinden sonra Kastamonu'nun doğusu ve Sinop'un iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu, Orta Karadeniz bölümünün yer yer çok bulutlu, Samsun, Amasya, Tokat ve Çorum çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bugün öğle saatlerinden sonra Samsun'un iç kesimleri, Amasya ve Çorum'un kuzeyinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğusunun yer yer çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra Hakkari çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu ve açık 35°C

Ankara: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28°C

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 30°C

Erzurum: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 21°C

İstanbul: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bugün sabah saatlerinde kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı 28°C

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 25°C

Zonguldak: Parçalı ve çok bulutlu, bugün kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir