• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Sahabe-Der'den KDSS Deneme Sınavı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Peygamber Sevdalıları Platformunun 14 Nisan'da 60'a yakın merkezde yapılacağı "Kutlu Doğum Siyer Sınavı" öncesi Diyarbakır Sahabe-Der Genel Merkezinde bir deneme sınavı düzenledi.

Sınava girenler için sınav ile ilgili gerekli olan malzeme temin edilerek sınav, toplantı salonu ve sınıfta yapıldı. Sınava girenler, 90 dakikalık süre içerisinde kitapçıktaki 100 soruyu cevaplamaya çalıştılar.

Sahabe Der yetkilileri yaptığı açıklamada, erkek ve bayan olmak üzere 340 kişinin derneklerine başvuruda bulunduklarını ifade edilerek "Genel olarak gerçekleşecek olan KDSS sınavı öncesi sınava katılacak olan üye ve gönüllülerimizin heyecanlarını gidermek, başarılarına katkıda bulunmak, sınav tekniği ve sorular hakkında bilgilendirmek amacıyla sınavı düzenledik. Eğitimci üyelerimiz tarafından hazırlanan 100 soruluk kitapçık ve optik cevap kâğıdı hazırladık. Deneme sınavına giren katılımcılar memnuniyetle ayrıldılar. Sahabe-Der olarak 14 Nisanda yapılacak olan KDSS sınavına girecek tüm adaylara şimdiden başarılar diliyoruz" denildi. (M. Salih Keskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir