• DOLAR 32.582
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2461.376
  • ...
Ramazan öncesi denetimler sıkılaştırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesinde iş yerlerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Unlu mamuller ve et ürünleri satan yerler ile marketler, kahvehane ve internet kafeleri denetleyen zabıta ekipleri, iş yerlerinin ruhsatlı, sağlıklı ve hijyenik olması konusunda esnafları uyardı.

Eksiklikleri belirlenen ve kurallara aykırı durumları tespit edilen işyeri sahipleri uyarılarak, eksikliklerin giderilmesi için kendilerine süre verildi.

Belediye Başkanı Yücel Barakazi denetimlere ilişkin yaptığı açıklamada, vatandaşların Ramazan ayını huzur içerisinde geçirebilmeleri ve güvenle alışveriş yapabilmeleri için her türlü önlemin alınacağını söyledi.

Barakazi, "Ramazan ayı öncesi denetimlerimizi sıklaştırdık. Halkımızın Ramazan ayını en güzel şekilde geçirmesi için çalışıyoruz. Özellikle insan sağlığını ilgilendiren konularda çok daha hassas ve dikkatli olmalıyız. Bingöl Belediyesi olarak insan sağlığını ilgilendiren konularda çok duyarlıyız. Vatandaşlarımızın huzur içerisinde alışverişlerini yapabilmeleri için özellikle gıda üretim ve satışının yapıldığı iş yerlerini sıkı bir şekilde denetleyeceğiz. Ramazan ayı boyunca da bu denetimlerimiz sıklıkla devam edecektir. Usule uygun olmayan ve sattıkları ürünlerle insan sağlığını tehdit ettiği belirlenen esnafa yasalar uyarınca cezai işlem uygulanacaktır." şeklinde konuştu. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir