• DOLAR 32.593
  • EURO 35.012
  • ALTIN 2456.414
  • ...
Rektör Durmuş, Üniversitelerarası Kurul Toplantısı`na katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 244. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı'na katıldı.

Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantının açılışında Vali Vekili Hakkı Ünal ile Üniversitelerarası Kurul Başkanı ve Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Av. Ali Değirmenci, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ile birlikte ÜAK'a bağlı üniversite rektörleri ile toplamda yaklaşık 250 davetli yer aldı.

Çok dilli ve çok sesli müzik korosu sahne aldı

Batman Üniversitesi Yıl Sonu etkinlikleri kapsamında Üniversite Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinden oluşan ve yine fakülte hocaları tarafından yönetilen çok dilli ve çok sesli müzik korosu sahne aldı.

2012 yılından itibaren çalışmalarını sürdüren çok dilli ve çok sesli müzik korosu hakkında bilgi veren Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Başkanı ve Çok Dilli Ve Çok Sesli Müzik Korosu Şefi Doç. Dr. Rohat Cebe, korunun hem Batman'da hem de çeşitli il ve ilçelerde periyodik olarak konserler verdiğini söyledi. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir