• DOLAR 32.585
  • EURO 35.035
  • ALTIN 2457.692
  • ...
Yetenek yarışmasının birincilerine ödül
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde Türkiye geneli ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik, görsel ve edebi alanda düzenlenen "Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek"  yetenek yarışmasının Mardin birincileri ödüllerini aldı.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Ceylan, Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu ile okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Burada konuşma yapan Günlüoğlu, "Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirilmeleri amacıyla proje hayata geçirildi. Bu vesile ile dereceye giren öğrencileri ödüllendirmek istedik. Öğrencilerimizin bir kısmı da aileleri ile birlikte İstanbul'da düzenlenen programa katıldılar." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sarı ise "Bağımlılıkla mücadelede en büyük görevlerden biri anne, baba ve öğretmenlerimize düşmektedir. İlimizde 200 bini aşkın öğrencimiz var. Çocuklarımızın hepsini bağımlılıklardan uzak tutmaya çabalıyoruz. Bu konuda Yeşilay'ın çalışmaları takdire şayandır." ifadelerini kullandı.

Başarı gösteren bazı öğrenciler de Yeşilay'ın, İstanbul'daki genel merkezi Sepetçiler Kasrı'nda düzenlediği büyük bir organizasyonla ödüllerini aldılar. (M. Salih Keskin - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir