• DOLAR 32.58
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2436.353
  • ...
Aslan Değirmenci AK Parti`den aday adayı oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) Başkanı Aslan Değirmenci, kahvaltıda basın mensupları ile bir araya gelerek 24 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Diyarbakır aday adayı olduğunu açıkladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Öğretmen Evi'nde basın açıklaması düzenleyen Değirmenci, Hz. İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca misali barışa, kardeşliğe ve kalkınmaya katkı sağlamak için aday adayı olduğunu belirtti.

Değirmenci, "Hepimiz bu dünyada aynı geminin yolcularıyız. Hepimiz doğuştan gelen eşit haklara sahibiz. İnsanlar, renk, cinsiyet, dil, coğrafya, vb. yönlerden bir ayrıma ve ayrımcılığa tabi tutulamazlar. Tutmaya çalışanlara karşı da dün direndiğim gibi bundan sonra da ilkelerimden asla taviz vermeden direneceğime söz veriyorum. Her türlü şiddet ve vesayet arayışına karşı dün olduğu gibi bugünde karşı çıkacağım, her türlü dayatmanın önünde duracağım. Bir Diyarbakırlı, Çermikli kardeşiniz olarak yazdığım kitaplarla, yaptığım haberlerle, yayımlanan köşe yazısı ve analizlerimle hem sizlerin hem de Türkiye'nin vicdanlı bir kalemi olmaya çalıştım. Diyarbakır ile ilgili her konuyu yalandan takip ettim, sorunlarına çözüm üretmeye çalıştım, yazılarımla haberlerimle, hazırladığım raporlarla; Diyarbakır'ımızın yanında yer aldım." dedi.

"Hedefim, Ankara'nın imkanlarını Diyarbakır'a taşımak, Diyarbakır'ı kalkındırmak, Diyarbakır'da kalıcı huzur ve barışın tesisini sağlamaktır." diyen Değirmenci, sözlerine şöyle devam etti.  "Diyarbakır'dan başka bir şey düşünmeden, Diyarbakır'a hizmetten başka amaç taşımadan bu önemli işe soyundum. Hz. İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca misali barışa, kardeşliğe ve kalkınmaya katkı sağlamak için aday adayı oldum." (Mehmet Çelik-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir