• DOLAR 32.465
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2453.279
  • ...
Umut Kervanı Diyarbakır`da yardım kampanyası başlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Umut Kervanı, Ramazan ayı dolayısıyla daha fazla mağdur ve muhtaç aileye ulaşma adına yardım kampanyası başlattı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Şahin Elilçi, fakir ve mağdur aileleri bir nebze de olsa sevindirme adına bir yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Elilçi, "Mübarek üç aylar ve Ramazan ayının gelmesi ile toplumda yardım noktasındaki hassasiyetler doğal olarak artmaktadır. Bu ayların manevi atmosferi yapılan yardımları da bereketlendirmektedir. Biz de bu amaç ve gayeyle fakir ve mağdur aileleri bir nebze de olsa maddi anlamda sevindirme adına bir yardım kampanyası başlattık. Yardım kampanyası için gerekli iznimizi almış olup kampanyamızın startını verdik. Bu konuda başta Diyarbakır ve çevresinde bulunan tüm hayırsever kardeşlerimizin bu kampanyaya destek vermesini istiyoruz." dedi.

Elilçi, başlattıkları kampanya ile ilgili yardım yapmak isteyenlerin "Ziraat Bankası; IBN TR15 0001 0000 9152 4425 3850 07/ Posta çeki; 5897894" nolu hesaplara para aktarabileceğini belirtti. (Emrah Deniz- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir