• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Haydi Peygamber Sevdalıları Yenikapı`ya!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muhsin Şenol-DOĞRUHABER

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından İstanbul`da “Hz. Peygamber`i (sav) Anlama ve Sünnetini Yaşama” temasıyla düzenlenecek etkinlik hakkında bilgi veren ve İstanbulluları etkinliğe davet eden Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Koordinatörü Cengiz Kurtaran, “Peygamber Sevdalısı halkımızı 29 Nisan Pazar günü saat 14.00`da Yenikapı Miting Alanı`na bekliyoruz. Hep beraber Resulullah`a (sav) olan sevgimizi ve özlemimizi salavatlarla haykıralım.” ifadelerini kullandı.

“İSTANBUL`UN HER TARAFINA DAVETİMİZİ ULAŞTIRMA ÇABASINDAYIZ”

İstanbul`da yapılacak etkinliğin tarihi yaklaştıkça heyecanın arttığını belirten Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Koordinatörü Cengiz Kurtalan, “Peygamber Sevdalıları Platformu olarak İstanbul Yenikapı Miting Alanı`nda yapacağımız Hz. Peygamber`i (sav) Anlama ve Sünnetini Yaşama Mevlid etkinliğimiz için etkinlik günü yaklaştıkça heyecan da artmış durumda. Etkinliğimize kısa bir süre kalması nedeniyle aylardır devam eden çalışmalarda artık sona gelindi. Hazırlıklarımız platforma üye derneklerimizin üye ve gönüllülerinin samimi ve ihlaslı gayretleri ile yoğunlaşan çalışmalarımız ile birlikte hazırlıklarımızın son aşamasına gelmiş bulunmaktayız. Şu an yoğun şekilde tanıtım ve davet için tüm üye ve gönüllülerimiz seferber olmuş durumda ve İstanbul`un her tarafına davetimizi ulaştırma çabasındayız. Reklam ve tanıtım için basılan yüz binlerce el ilanını ve bu yıl etkinlik hediyemiz olan “Hz. Peygamber (sav)`den Dersler” adlı hadis kitabını ev ev dolaşarak, meydanlarda ve semt pazarlarında kurduğumuz standlarımızda ve esnafımıza ziyaretler gerçekleştirerek kendilerini bu kutlu etkinliğimize davet ediyoruz.” dedi.

106 NOKTADAN ÜCRETSİZ ARAÇ KALKIŞI OLACAK

Ulaşım konusunda ücretsiz araç kalkış noktaları belirlediklerini söyleyen Kurtalan, “Peygamber sevdalısı halkımızı alana taşımak için Anadolu yakasında 11 ilçede 31 ve Avrupa yakasında 18 ilçede 75 nokta da olmak üzere toplam 106 noktadan etkinlik alanına Ücretsiz servis araçlarımız ulaşımı sağlayacak. Bu konuda hazırlıklarımız tamamlandı. Biz bütün gayretimizle araç kalkış noktalarına gelen peygamber sevdalısı halkımızı mağdur etmeksizin etkinlik alanına taşıyacağız. Ancak burada özellikle değerli peygamber sevdalısı halkımıza birkaç hususta duyuruda bulunmak istiyoruz. Birinci husus imkânı ve araçları olan kardeşlerimizden etkinlik alanına kendi imkân ve araçlarıyla gitmeleri, İkincisi bu hayırlı hizmette ben de yardımcı olmak istiyorum diyerek gerek kendi araçları ile ve gerekse platformumuz ile irtibata geçerek araç tahsisinde bulunmak isteyip etkinlik alanına katılımcıların taşınmaları hususunda yardımcı olmalarını duyurmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

“TÜM PEYGAMBER SEVDALILARINI ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUZ”

Bütün İstanbulluları etkinliğe beklediklerini belirten Kurtalan, “Aziz İstanbul`da bizimle beraber Muhammedi sevda ve coşkuyu yaşamak isteyen tüm Peygamber Sevdalıları`nı etkinliğimize davet ediyoruz. Bu nedenle kıymetli Peygamber Sevdalısı halkımız, 29 Nisan Pazar günü saat 14.00`da Yenikapı Miting Alanında buluşalım. Ve hep beraber Resulullah`a (sav) olan sevgimizi ve özlemimizi salavatlarla haykıralım.” ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir