• DOLAR 32.468
  • EURO 34.731
  • ALTIN 2438.031
  • ...
Bir Filistinli Daha Katledildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

FİLİSTİN - Filistin sağlık ekipleri, Gazze kenti Eş-Şucaiyye mahallesi sakinlerinden 17 yaşındaki Haşim Misbah Saad'ın cesedine bugün öğle saatlerinde ulaşıldığını duyurdu.

 

Gazze Şeridi'ndeki İlk Yardım ve Acil Durumlar Yüksek Komitesi sözcüsü Ethem Ebu Silmiyye, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sağlık ekiplerinin Siyonist işgal güçleri tarafından katledilen bir Filistinlinin cesedini Gazze kentinin doğusundaki Eş-Şarkiyye Mezarlığı yakınlarında bulduğunu söyledi.
Siyonist işgal radyosu, işgal ordusuna ait bir tanktan dün gece Gazze kentinin doğusunda Gazze Şeridi'nin etrafını çeviren dikenli tellere yaklaşan bir Filistinliye ateş açıldığını duyurmuştu.

 

Siyonist askeri kaynaklar, hedef alınan Filistinlinin yaralandığını, bu arada işgal ordusuna bağlı diğer bir grubun Gazze Şeridi'nden sızan silahsız iki kişiyi yakaladığını ve sorgulanmaları için ilgili güvenlik birimlerine sevk ettiğini söyledi.

 

Gazze Şeridi ile işgal altındaki Filistin topraklarını ayıran sınır bölgesinde konuşlanan işgal güçleri zaman zaman Gazze topraklarına taciz ateşinde bulundukları gibi sınırdaki dikenli tellere yaklaştığını gördükleri herkesi hedef almaktan da kaçınmıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir