• DOLAR 32.516
  • EURO 34.937
  • ALTIN 2436.39
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre; bugün Güney ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Bilecik, Malatya, Ağrı, Ardahan, Van, Gaziantep, Adıyaman ve Kilis çevrelerinin, yarın sabah saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun batısının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Adana çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, bugün Bilecik çevrelerinin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra güney ve doğusunun aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bugün bölge geneli ile yarın doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Adana çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, bugün bölge geneli ile yarın güney ve doğusunun aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra Orta Karadeniz'in iç kesimlerinin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, Malatya çevreleri ile bugün öğle saatlerinden sonra Ardahan, Ağrı ve Van çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile yarın batısının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların il genelinde yer yer kuvvetli olması tahmin ediliyor. 25°C

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20°C

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 26°C

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 18°C

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 16°C

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 17°C

Zonguldak: Parçalı ve çok bulutlu 12°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir