• DOLAR 32.578
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2448.142
  • ...
Hava durumu nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'de yağış beklenmiyor. Bütün bölgelerin az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunun, akşam saatlerinden itibaren Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'nin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz'in kıyı kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer pus hadisesi, sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Hava sıcaklığının Türkiye genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

Zirai don uyarısı!

Sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde (Gümüşhane, Bayburt ile Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'in bin metre ve üzeri rakımlı kesimlerinde), Doğu Anadolu'nun kuzeyinde (Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Muş) ve Sivas çevrelerinde orta kuvvette don olayı beklendiğinden zirai faaliyetlerde bulunan vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla kıyı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde kıyı kesimlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Orta Karadeniz'in kıyı kesimlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde kuzeyinde yer yer pus hadisesi bekleniyor. Bölgenin kuzey kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, doğusunun öğle saatlerinde yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu ve açık 27°C

Ankara: Az bulutlu ve açık 21°C

Diyarbakır: Az bulutlu 23°C

Erzurum: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde yer yer parçalı bulutlu 12°C

İstanbul: Az bulutlu 21°C

Trabzon: Az bulutlu ve açık 16°C

Zonguldak: Az bulutlu ve açık 18°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir