• DOLAR 32.501
  • EURO 34.939
  • ALTIN 2439.752
  • ...
Kaçak kontrolüne gelen DEDAŞ çalışanları darp edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlçenin Yeni Mahallesi'nde bulunan Karahan apartmanına kaçak kontrolü için girmeye çalışan DEDAŞ ekipleri ile bina sakinleri arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada 2 DEDAŞ çalışanı aldıkları sopa darbeleriyle yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay saat 10.30 sıralarında 2'nci Cadde üzerinde bulunan Karahan Apartmanının önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Uğur Kanayran ile Murat Dal adlı DEDAŞ çalışanları sayaçların kontrolü için apartmana girmeye çalıştı. Bina sakinleri izin vermeyince aralarında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Sopaların kullanıldığı kavgada DEDAŞ çalışanı Kanayran ile Dal, vücutlarına aldıkları sopa darbeleriyle yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ardından olay yerine gönderilen çok sayıda DEDAŞ çalışanı apartmana girerek panodaki tüm sayaçları sökerek yenilerini taktı.

Panoda yapılan işlemler ve sökülen sayaçlar ekipler tarafından cep telefonu ile kaydettikleri görüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis olaya karışanları gözaltına almak için çalışma başlattı. (Mehmet Aslan-İLKHA) 


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir