• DOLAR 32.452
  • EURO 34.753
  • ALTIN 2436.25
  • ...
Vanlı Depremzedelere Duyuru
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Van Valiliği , yaşanan depremlerin ardından hasarlı ve yıkılan binaların güçlendirme ve yeniden yapımı ile alakalı olarak Van merkez, Van'ın köyleri, Erciş merkez ve Erciş'in köylerinde talep ve taahhütname verecek olan vatandaşlara yönelik duyuru yaptı.

 

Van Valiliğinden yapılan duyuru şu şekilde:
Van Depremi Hak Sahipliği ve Borçlandırma Çalışmaları:
Van Merkez Köyleri ile Erciş Köylerindeki afetzede ailelerin 7269 sayılı Kanunun 28' inci Maddesine istinaden talep ve taahhütname vermeleri, 40' ıncı Maddesine istinaden borçlandırma yapmaları için ilan edilen yasal süre 25 Ocak 2012 tarihinde başlamış, 24 Mart 2012 tarihinde sona ermiştir.

Van Erciş Merkez Mahallelerindeki afetzede ailelerin 7269 sayılı Kanunun 28' inci Maddesine istinaden talep ve taahhütname vermeleri, 40' ıncı Maddesine istinaden borçlandırma yapmaları için ilan edilen yasal süre 02 Nisan 2012 tarihinde başlayacak olup, 31 Mayıs 2012 tarihinde sona erecektir.

Van Merkez mahalleleri ve beldeleri ile Edremit İlçe merkezi, köyleri ve beldelerine ait hasar tespit itiraz listeleri ile üniversitelerin yapmış olduğu çalışmalar hasar tespit ekiplerince sonuçlandırıldıktan sonra bu yerlerin hak sahipliği ve borçlandırma çalışmalarıyla ilgili ayrıca süre verilecektir. (Mahmut Aytekin-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir