• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Siyer Sınavı`nda dereceye girenlere ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 18 Şubat 2018 tarihinde "O'nu Oku, O'nu Yaşa" temasıyla düzenlenen Siyer Sınavı'nda dereceye giren adaylara ödülleri verildi.

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bulunan Atakent Kültür Sanat Merkezinde (AKSM) düzenlenen ödül törenine; Küçükçekmece, Esenyurt ve Başakşehir ilçelerinden sınava katılıp hediye almaya hak kazanan adaylara ödülleri takdim edildi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program ilahi ses sanatçıların seslendirdiği ilahi ve ezgilerle devam etti. Esenyurt Kur'an-i İlimler Derneği (Eki-Der) Genel Sekreteri Yusuf Tutak, günün önemine binaen bir konuşma yaptı.

Tutak konuşmasında, Hz Muhammed'in (sav) gençliğinde yaşadığı bazı olaylardan kesitler sunarak kendileri için en güzel örnek olduğunu söyledi.

Erkek adayların ödüllerini Eğitimci Faruk Ketboğa ve Sait Özdemir takdim etti. Çeşitli hediyelerin verildiği programda Umre ödülünü ise Emine Akın kazandı.

Dereceye giren kadın yarışmacıların ödüllerini ise Doğruhaber gazetesi yazarlarından Asiye Aslan, Tuba Savran ve HÜDA PAR İstanbul Kadın Kolları Başkanı Münevver Aktaş verdi.

Program çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu. (İLKHA) 
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir