• DOLAR 32.483
  • EURO 34.843
  • ALTIN 2448.185
  • ...
Binadan düşen birim şefi hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez Artuklu ilçesinde binanın 4'üncü katından düşen birim şefi hayatını kaybetti. Olay, saat 16.00 sıralarında Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında meydana geldi.

Alınan bilgiye göre,  Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri Birimi Şefi Bedrettin Yılmaz, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çalıştığı kurumun 4'üncü katından, yangın merdivenin bulunduğu bölümden aşağı düştü.

Beton zemine çakılması sonucu ağır yaralanan Yılmaz, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Polis, olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Müdürlükten taziye mesajı

Öte yandan yaşanan olayın şokunu yaşayan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, resmi internet siteleri üzerinden taziye mesajı yayımladı.

Mesajda, "İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri Biriminde Şef olarak görev yapan mesai arkadaşımız Bedrettin Yılmaz, 23 Mart 2018 tarihinde vefat etmiştir. Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve eğitim camiası olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve eğitim camiasına başsağlığı dileriz." denildi. (M. Salih Keskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir