• DOLAR 32.525
  • EURO 34.746
  • ALTIN 2487.904
  • ...
SON DAKİKA
Bir bakışta Türkiye ve Dünya gündemi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Samsun ve Ordu 6. Olağan İl kongrelerine katılacak.

2- TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Asya Parlamenter Asamblesi (APA) Toplantısı'nda konuşma yapacak.

- İslam İşbirliği Teşkilatı Danışma Toplantısı'na iştirak edecek olan Kahraman, ikili temaslarda bulunacak.

3-  AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Doktora Tevcih Töreni ile partisinin Gaziantep Gençlik Kolları 5. Olağan İl Kongresi'ne iştirak edecek.

- Büyükşehir Belediyesi ile valiliğe ziyarette bulunacak olan Yıldırım, Gaziantep Sanayi Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı'na katılacak.

4- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Taşkömürü Çalıştayı'na katılacak.

 

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Mart Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak.

2- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Sincan Belediyesi ve AK Parti Sincan İlçe Başkanlığına ziyarette bulunacak, AK Parti Haymana Kadın Kolları Kongresi'ne iştirak edecek.

3- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, valiliği ziyaret edecek, AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresi'ne katılacak, şehir stadyumu ve sporcu fabrikasında incelemelerde bulunacak.

4- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 3. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Çalıştayı'na iştirak edecek, sektör temsilcileriyle toplantıda bir araya gelecek.

5- MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK), Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak.

EKONOMİ

1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Meyra Palace Hotel'de Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Genel Kurul Toplantısı'na iştirak edecek.

2- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Yeraltı Kaynakları: Türkiye'nin Serveti Sektör Toplantısı" ile AK Parti Acıpayam ve Tavas İlçe Kadın Kolları kongrelerine katılacak, Tavas halı dokuma atölyelerini ve Yaşlılar Haftası dolayısıyla Fatma İmal'ı ziyaret edecek. 

3- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Okulu Programı'na iştirak edecek, İstanbul Ticaret Odası (İTO), Kuyumcular Odası temsilcileri ile bir araya gelecek.

GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Toplantısı'na katılacak.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir