• DOLAR 32.542
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2444.345
  • ...
Fedailer Yolundadır Ey Üstad
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Üstad cezaevlerini Medrese-i Yusufiye’ye çevirmiştir. Fedailerde Allah’ın yardımıyla mücadelelerini sürdürmüş, bahanelere ve çaresizliğe sığınmamış, zindanı Medrese-i Yusufiye’ye çevirmişlerdir. Tüm sıkıntılara rağmen medresede hafız olan fedailer ve daha niceleri en bariz örneklerdir…

Üstad ve talebelerinin hem cezaevlerinden cezaevlerine, hem de ilden ile sürgünleri, yine fedailerin güzide fertlerinin son cezaevi sürgünleri hem de yurtdışına hicretleri üstadın hayatına benzerlik açısından müthiş bir tablo olarak karşımızda durmaktadır.

Üstadın talebeleri Van’ da ve başka yerlerde şehit edilmiş ve medreseleri yakılmıştır. Aynı şekilde beşyüz’den fazla fedai de İslam için şehitler kervanına katılmıştır. Son olarak da derneklerin yakılması ve şehit Übeydullah, fedailerin Üstad ve talebelerinin yolunda olduğunun en güzel kanıtıdır.

Üstad İslamın bir hakikatı için bin başı olsa feda etmeye hazır olduğunu beyan etmiştir. Fedailer de İslamın Hakikatları için canlarını vererek ve binlerce baş daha vermeye hazır olduklarını ispat etmişler ve hal diliyle fedailer yolundadır ey Üstad diye haykırmaktadırlar.

Selam olsun İslamın fedailerine…

Cengiz Tekin / Batman (Sason) yaş: 29

Bu haberler de ilginizi çekebilir