• DOLAR 32.458
  • EURO 34.766
  • ALTIN 2439.947
  • ...
Bu Rezilliğe Son Verin!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Konya İnanç Özgürlükleri Platformu 238. hafta basın açıklaması Kayalıpark Meydanında gerçekleştirildi. Açıklamayı platform adına Emrah Gülbahar okudu.

 Bu Rezilliğe Bir Son Verin
Cadde ve sokaklarda kimliği belirsiz kişiler tarafından fuhuş amaçlı dağıtılan kartvizitlerin halkın tepkisine yol açtığını ve sorumluların bir an önce bulunup bu rezilliğe son verilmesini isteyen Gülbahar, "İletişim çağında yaşadığımız bir gerçek cep telefonları ve cep telefon numaraları hayatımızın vazgeçilmezi oldu artık modern Türkiye`nin modern yüzü… Bu yüzün zorunlu gereği midir Caddelerde sokaklarda kadın vücudu pazarlamak üzere bırakılan telefon numaraları.

Bu numaraların kime ait olduğunu ve caddelere sokaklara atılmasındaki sebebi bilmiyorlar mı? Neden bu rezalete engel olmuyorlar? Bu rezaletin ve çirkefliğin zina kanunlarındaki değişiklikle ilgisi nedir? Kamuoyu öncelikle bu rezilliğin çözülmesini ve bu rezilliğin artmasının nedenlerinin açıklanmasını yetkililerden acilen beklemektedir.

Kamu vicdanını rahatsız eden bu görüntüler halkın çözümlemesine bırakılmayacak kadar ciddidir. Halk bu problemi kendi yöntemleriyle çözmeye kalkarsa istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir.

Yetkilileri uyarıyoruz halkın sabrı bu rezilliğe daha fazla tahammül edemeyecek dereceye gelmiştir" ifadelerini kullandı.

 Kaybolan Gazeteci Kardeşlerimiz İçin Biran Önce Gerekli Çalışmalar Yapılsın
Suriye`de kaybolan gazeteci kardeşlerimiz için gerekli çalışmaların yapılmasını istediklerini belirten haftanın platform sözcüsü Emrah Gülbahar, "Suriye halkının özgürlüğü ve hak üzere olan talepleri bizim de isteğimizdir. Suriye halkının özgürlüğü ve dökülen kanın sona erdirilmesi için adil ve emperyalizme hizmet etmeyen her çabayı desteklemekteyiz. Kaybolan gazeteci kardeşlerimizin sağlıkları ile ilgili aldığımız haberler sevindirmekle birlikte esaretleri hepimizi üzmektedir biran önce özgürlüklerine kavuşmaları için gerekli çalışmaların yapılması öncelikli isteklerimizdendir" şeklinde konuştu.

(Emrullah Araz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir