• DOLAR 32.219
  • EURO 34.728
  • ALTIN 2446.966
  • ...
Demokrat Parti Merkez İlçe Toplantısı Yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Hamidiler İş Merkezi Kat:3'te bulunan DP Parti İl binasında yapılan Merkez İlçe Olağan Kongresine DP Genel Merkez Yöneticisi Murat Okay, DP İl Başkanı Ahmet Güneş, Partililer ve Delegeler katıldı. Kongrede denetim, faaliyet ve Mali raporları okundu.

Yoğun bir katılım gören ve tek listeyle gidilen Kongrede Başkanlığa Habip Erin seçilirken, yönetim Kurulunda Şehmus Öğrü, M. Emin Uluç, Emin Çiftçi, Ramazan Yılmaz, Hüsret Çoban, Murat Durmaz, Nedim Ekin, Veysi Arslan, Feyzullah Kur yer aldı. Disiplin kurulunda ise Musa Güneş, Siraç Duman, Faysal Kılınç ve Cengiz taşa yer aldılar.

Gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu dile getiren DP Genel Merkez Yöneticisi Murat Okay yaptığı konuşmasında " Demokrat Parti olarak önümüzde yapılacak seçimlere hazırlanıyoruz. Batman'da partimize olan yoğun ilgiden son derece memnun olduğumu dile getirmek isterim. Halkımıza teşekkür etmek istiyorum. Merkez İlçe Kongremizden sonra 21 Nisan tarihinde İl Kongremizi gerçekleştireceğiz" dedi. Kongre yapılan konuşmaların ardından sona erdi.(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir