• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İmam Hatipli Kızlar Bölge Birincisi Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Eskişehir Sarar Anadolu İmam Hatip Lisesi, TÜBİTAK Orta Öğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması`nda,`Odunpazarı Bölgesi´ndeki Tarihi Mekanların ve Kişilerin Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerindeki Yeri ve Önemi` adlı proje ile Bursa bölge birincisi oldu.

TÜBİTAK Orta Öğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması tamamlandı. Katılımın yoğun olduğu yarışmada, Eskişehir Sarar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, başarı gösterdi. Yarışmada, okulun 10. sınıf öğrencileri Büşra Özkeçeci ve Zeynep Rümeysa Keleşoğlu, felsefe öğretmenleri İlkay Özalp`in dan‎‏ışmanlığında yaptı‎kları‎ proje ile adında söz ettirdi. Bursa bölge birincisi seçilen öğrenciler, Mayıs ayında Ankara`da yapılacak olan final yarışmasında Türkiye şampiyonluğu için ter dökecek. Yarışmada projeleri dereceye giren öğrenci ve okullara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Okul Müdürü Ahmet Keskin, öğrencilerinin elde ettikleri başarıdan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Öğrencilerinin yarışmada okullarını en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirten Keskin, "İnanıyorum ki öğrencilerimiz aynı başarıyı Mayıs ayında yapılacak final yarışmasında da gösterecektir." dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir