• DOLAR 32.559
  • EURO 34.941
  • ALTIN 2442.117
  • ...
8 suçtan aranan kişi silah ve tarihi eserlerle yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te 8 ayrı suçtan aranan şüpheli evine düzenlenen bir operasyonla yakalanarak tutuklandı. Şüphelinin evinde ve aracında yapılan aramada 4 tabanca, bir av tüfeği, 303 kurşun ile 260 parça tarihi metal para ve çeşitli tarihi eserler ele geçirildi.

Gaziantep'te değişik tarihlerde meydana gelen çeşitli yağma suçlarının firari şüphelisi ve 7 ayrı suçtan aranması bulunan A.D. isimli şüphelinin yakalanmasına yönelik İl Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmalar sonucu A.D. isimli şüphelinin evine operasyon düzenlendi. Operasyonda A.D'nin evinde ve aracında yapılan aramada 4 ruhsatsız tabanca, bir av tüfeği, 303 kurşun ile 260 parça tarihi metal para ve çeşitli tarihi eser ele geçirildi.

Ele geçirilen silah, mühimmat ve tarihi eserlere el konulurken, A.D. gözaltına alındı. Şehitkamil Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen ve adliyeye sevk edilen A.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

"Fuhuş" operasyonu

Öte yandan, kentte gerçekleştirilen "fuhuş" operasyonunda ise 90 kişiye idari para cezası uygulandı.

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kent merkezinde fuhuş yapan kişilere yönelik operasyon düzenlendiği, 3 masaj salonu ve 16 stüdyo daireye düzenlenen operasyonda, 90 kişiye toplam 47 bin 625 lira idari para cezası uygulandığı belirtildi.

Açıklamada, masaj salonu ve stüdyo dairelerin bir ay süreyle mühürlendiği bildirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir