• DOLAR 32.469
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2445.527
  • ...
"Emperyalizm medeniyet coğrafyamızdan def edilecek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TSK tarafından Afrin'de yürütülen harekata destek vermek amacıyla operasyonun 26'ncı gününde Memur-Sen Muş şubesi tarafından destek amaçlı bir basın açıklaması yapıldı.

Eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin önünde yapılan basın açıklamasını Memur-Sen Muş Şube Başkanı Fehmi Kuzey Vurar, okudu.

Afrin'de yaşananlar üzerinden ortaya çıkan iki fotoğrafın olduğunu söyleyen Vurar, "İlki, küresel terörle mücadele konusunda bedenini taşın altına koyan, Türkiye'dir. İkincisi ise terör örgütlerinin sırtını sıvazlayan, silah ve mühimmat yardımlarıyla terör örgütleriyle stratejik ortaklık kuran, bu şekilde Türkiye'nin yoluna taş koymaya çalışan küresel şer şebekesidir." dedi.

 Vurar, "Bu yüzden, sınırımızın yanı başında cirit atmaya yeltenen terör örgütlerinin kuruluş tarihçesini, Afrin'de yaşananların çerçevesini, Afrin merkezli Zeytin Dalı Harekâtının esbabı mucibesini doğru bir içerikle ortaya koymak gerekiyor. Bunu başardığımızda, tarihin ve coğrafyanın Türkiye'ye yüklediği misyonun gereklerini, cephede verilen mücadelenin anlamını ve değerini doğru kavrayabilir ve bütün çıplaklığıyla bihakkın anlatabiliriz.  Emperyalizmin yerli lejyonerlerinin, kapitalizmin içerideki sinsi işbirlikçilerinin algılarla oluşturmak istedikleri cepheyi de ancak bu şekilde dağıtabiliriz. Zeytin Dalı, Türkiye'nin emperyalizme direnme iradesinin, emperyalistlerin Suriye'de oluşturmak istediği düzeni reddetme mücadelesinin adıdır." ifadelerini kullandı.

Vurar, son olarak şunları söyledi: "Şimdi güvenli bölgeden bahsediyorlar. Kimin güvenliği? Emperyalizmin aparatı eli kanlı terör örgütü PYD'ye zaman kazandırmak olmasın? Birinci dünya savaşından sonra kabileleri devletleştirenler, bugün de terör örgütlerini devletleştirme peşinde koşuyorlar. Bu kez yakalandılar, Türkiye'nin çelmesine maruz kaldılar. '15 Temmuz darbe girişimiyle ordusu zayıfladı' dedikleri Türkiye'nin teröre karşı sürdürdüğü başarılı operasyonlar sonrasında, sivil katliam yapmakla mahir bazı ülkelerin 'siviller zarar görüyor' kartını devreye sokmaları da gerçekten manidar. Türkiye, 15 Temmuz darbesinden sonra ordusuna sızmış gladyo artıklarını ve emperyalizmin aparatı FETÖ'cüleri temizleyerek operasyon gücünü artırmıştır. Asıl korkulan budur. Korktukları başına gelecek, emperyalizm ülkemizden olduğu gibi medeniyet coğrafyamızdan da def edilecek."

Basın açıklaması yapılan duanın ardından sona erdi. (Ayetullah Tarhan- İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir