• DOLAR 32.565
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2451.391
  • ...
Gaziantep Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP- Gaziantep yerel basınında öne çıkan haber özetleri şöyle:
 
Ayıntab Gazetesi: israil`den Bir İkiyüzlülük Daha!
Nükleer enerji konusunda kapılarını uluslar arası denetime açmasına rağmen İran`a baskı yapan israil, Yahudi yerleşimciler sorunu ile ilgili olarak BM`nin soruşturma ekibinin Batı Şeria ve israil`e girmesine izin vermeyecek. İsrail, sayılı nükleer silaha sahip ülkeler arasında. İsrail, BM soruşturma ekibinin, Yahudi yerleşim birimlerini incelemek için Batı Şeria veya israil`e girmelerine izin vermeyecek.
 
Referans Gazetesi: Barajda Patlama İki Kayıp
Gaziantep`te Nizip Çayı üzerinde kurulu Hancağız Barajı`ndaki su pompalama ünitesinin 400 metrelik tünelinde metan gazı sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada enkaz altında kalan 2 kişiye ulaşılmaya çalışılıyor.
 
Denge Gazetesi: İki Farklı Operasyonda 53 kilogram esrar maddesi ele geçirildi
Gaziantep`te polisin düzenlediği iki ayrı operasyonda 53 kilogram esrar ele geçirildi. Operasyonda balıkçı kamyonu ve otomobille uyuşturucu sevkiyatı yapan toplam 7 kişi yakalandı.
 
Artı Haber: Şehitkâmil`de her yer "Bir Dünya Yeşil"
Şehitkâmil Belediyesi`nin Gaziantep`in yarınlarına güzel bir miras bırakmak için başlattığı; "Bir Dünya Yeşil" projesi kapsamında, fidanlar toprakla buluşmaya devam ediyor. 2010 yılında hayata geçirilen ve şuana kadar binlerce fidanın dikildiği projenin beşinci etabı Beykent Mahallesin de yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Zafer Gazetesi: Şahinbey Anılacak
Şahinbey Belediyesi, ismini aldığı ve Gazi şehrin bağımsızlığı ve namusu için canlarını seve, seve feda eden Şahinbey ve silah arkadaşlarını şehit edilişlerinin 92. yılında düzenlenen anma gecesi ile anacak.
 
Pusula Gazetesi: "Zalimlerin Diz Çökmesi İçin Çalışıyoruz"
Saadet Partisi (SP) GİK üyesi Sezai İncesu, "Milli görüş mazlumlarının ayağa kalkması, bütün zalimlerin diz çökmesi için çalışmaktadır" dedi. Saadet Partisi Gaziantep İl Teşkilatı`nın genişletilmiş il divan toplantısı, SP Gaziantep İl Başkanı Hayri Kamalı, milli görüş kuruluşları ve misafirlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Kamalı, açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, ilçe başkanlığından raporlar alarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Metropol Gazetesi: Bu Rakam Hasta Eder
Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı duyuru yayınlayarak özel hastaneler için yeni belirlenen fark oranlarının bugünden itibaren geçerli olduğunu açıkladı.
 
Telgraf Gazetesi: Utanç Listesi
Gaziantep en fazla uyuşturucu ele geçirilen iller arasındayken bir çarpıcı istatistik de Ankara`dan geldi. Gaziantep uyuşturucuya en fazla kurban veren iller arasında.
(Ökkeş Korkmaz- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir