• DOLAR 32.455
  • EURO 34.762
  • ALTIN 2434.83
  • ...
Engelli öğrenciye karne hediyesi olarak Braille alfabeli fıkıh kitabı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl'ün Solhan ilçesinde İnsani Yardım Derneği (İHH) tarafından, görme engelli öğrenci olan Abdülkerim Yıldız'a karne hediyesi olarak Braille alfabesi ile yazılmış fıkıh kitabı hediye edildi.

Başarılı 68 öğrenciye karne hediyesi ulaştıran Solhan İHH, görme engelli öğrenci Yıldız'ı da unutmadı. Yıldız'a Braille alfabesi ile yazılmış fıkıh kitabı hediye edildi.

"59 kitabı dinleyerek bitirdi"

Karne hediyesiyle ilgili açıklama yapan Solhan İnsani Yardım Derneği (İHH) Temsilcisi Muhammed Veysi Tunç, "İslami ve insani sorumluluğumuz gereği Solhan'ımızda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Her dönem sonunda başarılı ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi ödüllendiriyoruz. İmam hatip öğrencisi olan Abdülkerim kardeşimiz de takdir belgesi aldı ve 59 kitabı dinleyerek bitirdi. Başarısından dolayı ziyadesiyle memnun olduk. Biz de kardeşimize Braille alfabesi ile yazılmış fıkıh kitabı hediye ettik. İlk defa Braille alfabesi ile yazılmış bir kitabı olduğunu ifade ederek çok sevindi. İnşallah elimizden ne geliyorsa Abdülkerim kardeşimiz için yapmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir