• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Güzel Ezan Okuma Kurslarının Faydaları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Kurs sonu belge takdimine İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcısı Ali Gülden ve Yrd. Doç. Dr. Kubilay Kolukırık katılırken, kursiyerlerde hazır bulundu.
Söz konusu Ezan-ı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu 27 Şubat -23 Mart 2012 tarihleri arasında Nevşehir Üniversitesinde gerçekleştirildi.

Kursa eğitici olarak, Nevşehir Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kubilay Kolukırık katıldı. Kursa il merkezinden 20 İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım görevli katılarak, yapılan semineri başarıyla tamamladı.

Kursa katılan kursiyerlere 23.03,2012 Cuma günü belge merasimi programında konuşma yapan İl Müftüsü Yakup Öztürk, Kursta öğrenilen kazanımların ileriye yönelik geliştirilerek devamını istedi. Ayrıca başarılı ve verimli bir eğitim sürecinden geçen kursiyerler huzurunda Rehber Öğretici Yrd. Doç. Dr. Kubilay Kolukınk’ a teşekkürlerini ifade ederek, önümüzdeki dönemde bu alanda ve eğitime yönelik her alanda çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti.

Müftü Öztürk; “Kursa katılan personel gönüllülük esasına göre seçilmiştir. Bu nedenle gönüllü görevlilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca seminer, arkadaşlar arasında kaynaşmaya vesile olduğu ve seminere katılan görevli arkadaşlara ve seminerimize eğitici olarak emeği geçen Yrd. Doç. Dr. Kubilay Kolukırık’a teşekkür ediyorum” dedi.

Kursiyerlere belgelerini İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcısı Ali Gülden ve Yrd. Doç. Dr. Kubilay Kolukırık takdim etti.

Kursa katılan kursiyerler çok istifade ettiklerini, şimdi ezanı daha bilinçli okuyacaklarını ve fiziki mekan ve imkanları beğendiklerini ifade ederek, diğer personelin de mutlaka kursa katılmalarını tavsiye ettiler.

Bu haberler de ilginizi çekebilir