• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Operasyonda polis yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde hırsızlık operasyonuna giden polislerin üzerine ateş açılması sonucu bir polis yaralandı. Olayın ardından kaçan 3 kişi ile hırsızlık zanlısı yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Şahinbey ilçesi İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet G. isimli bir kişinin çalınan güvercinlerinin saklandığı eve yapılan çalışmalar sonucu operasyon düzenlendi. İddiaya göre, şüphelinin operasyona gelen polisleri fark etmesiyle telefonla arayıp haber verdikleri belirlenen kimlikleri belirsiz yakınları, plakası alınamayan bir otomobille operasyona gelen polislere tüfekle ateş açıp kaçtı.

Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği bir polis yaralanırken, polis aracı da hasar gördü. Yaralanan ve ismi açıklanmayan polis, olay yerindeki bir başka polis aracıyla Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan polisin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayın ardından otomobille kaçan şüpheliler ise yaşanan kovalamaca sonucu Şahinbey ilçesi Yeşilvadi Bulvarı'nda durdurularak, otomobilde bulunan 3 kişi ile polisin girdiği evde bulunan hırsızlık şüphelisi yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir