• DOLAR 32.501
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2434.039
  • ...
Kırtasiyeciden örnek davranış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte açılan ve gençlerin ilgi odağı olan bir kırtasiyenin, müşteriler için kitaplar arasında hazırladığı oturma alanları ve çay ikramıyla kitap okumaya teşvik etmesi, müşterileri memnun ediyor.

Merkez Pınarbaşı Mahallesi'nde Veysi Güney tarafından açılan Bilim Kitap Kırtasiyesi'ne gelen öğrenciler, ilgi ve alakadan memnun olduklarını ve her fırsatta yeni kitaplar almak için buraya uğradıklarını belirtiyorlar.

Kırtasiye çalışanı Muhammed Veysi Argun, iş yerinde kırtasiye malzemeleri, oyuncak ve birçok yayınevinin kitaplarını bulundurduklarını söyledi. Argun, "2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başında iş yerimiz faaliyete geçti. İş yerimizin piyasadan farklı bir özelliği var. Müşterilerimize oturma imkânı sağlayıp, çay ikramında bulunuyoruz. Almayı düşündüğü kitabı almadan önce kontrol edip daha sonra karar vermesini sağlıyoruz." dedi.

Müşterilerden Ümit Tarhan, gördükleri ilgi ve alakanın kendilerini memnun ettiğini anlatarak, "Kitaplara ilgim var, burası ilgimi çekti. İçeride çok çeşitli kitaplarla karşılaştım. Ağabeylerden Allah razı olsun. İlgi gösterdiler, çay ikramında bulundular. Almak istediğimiz kitabı önce inceleyip sonra alma imkânı sağlanıyor. Bu uygulama buradan başka hiçbir yerde yok, bu da burayı farklı kılıyor." ifadelerini kullandı.

"Gençlerin okumaya ihtiyacı var"

Lise öğrencisi Sait Kızrak ise "Ben bundan önce birkaç kez daha buraya gelmiştim. Burada bize gösterilen ilgi, alaka ve sağlanan imkân bizi memnun etti. Gençlerin okumaya ihtiyacı var, bunun farkındayız. Bu sebepten dolayı buradayız." şeklinde konuştu. (M. Sait Çelik, Nizamettin Aşkın - İLKHA)
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir